PONEDJELJAK, 20.4.2020.

Napomena:

U Školi na trećem će kroz cijeli tjedan biti priroda i društvo, tema "Zaštita okoliša" i to je ono što ćemo ovaj tedan raditi. Pokušajte pratiti Tv školu (u jutarnjem terminu ili popodnevnom kada bude repriza). Ako ne stignete, na našoj stranici će biti  poveznice na te sadržaje nakon što ih oni objave na Youtubeu.


Vaši današnji zadaci:

MATEMATIKA

Brojevi od 11 do 20, Jednoznamenkasti i dvoznamenkasti brojevi, Hrvatski novac, Jedinice i desetice, Uspoređivanje brojeva do 20, Redni brojevi do 20 (ponavljanje)

Danas imamo dva sata ponavljanja. Trebate riješiti zadatke u radnoj bilježnici na 73., 74. i 75. stranici. Sedmi zadatak je dugačak, ali je vrlo jednostavan, trebate samo pažljivo pročitati što piše i još pažljivije pogledati sličice koje su nacrtane u zadatku. Vjerujem da ćete znati sve samostalno riješiti.

Nakon toga riješite zbirku zadataka, 98. stranica. Molim vas da mi do srijede (22.4.2020.) pošaljete fotografiju riješenih zadataka iz zbirke.

Igraj se i uči

Klikni na sliku i odigraj igru

Udari krticu s rednim brojem!

Pronađi parove.

Glavni i redni brojevi.

Učiteljica Jelena Berneš Gračić
Izradio Webnode
Izradite web-stranice besplatno! Ova web stranica napravljena je uz pomoć Webnode. Kreirajte svoju vlastitu web stranicu besplatno još danas! Započeti